Over mij

Hoi, ik ben Madelief en woon samen met Jim met wie ik in 2017 getrouwd ben. Eerst werd onze zoon Pax geboren in 2018. Hij is inmiddels opgegroeid tot een heerlijke kleuter die de allerbeste grote broer is voor onze tweede zoon. Mas werd geboren in 2020 en hij volgt het voorbeeld van zijn broer op en is inmiddels een ondernemende (soms een beetje ondeugende) peuter.

Na mijn vwo diploma in 2010 heb ik eerst een jaar Engels gestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. Daarna ben ik overgestapt naar een andere studie en inmiddels ben ik Bachelor of Social Work gespecialiseerd in jeugd. Met stages en werkervaring in pleegzorg, dagbesteding en het speciaal onderwijs heb ik inmiddels aardig wat ervaring op zak.Vanaf juni 2024 ben ik werkzaam als ambulant begeleider complex op de ouder-kind afdeling van Amarant. Hier geef ik opvoedingsondersteuning aan ouders met een verstandelijke beperking. Super waardevol werk, en ik ben dankbaar dat ik iets mag beteken in het jonge leven van deze kindjes.

Zwangerschap en bevallen hebben mij altijd gefascineerd, en nu onze tweede zoon wat ouder is voelde ik de ruimte om hier iets mee te gaan doen. Toen ik de opleiding tot doula tegenkwam heb ik al snel de knoop doorgehakt, dit is wat ik wil! Ik ben in juli 2021 begonnen met de online opleiding van Doula In Bloei. Vanaf het begin was het zo fijn, echt iets wat bij mij past. Ik had ook binnen 7 maanden mijn drie stages er al op zitten. Zeker na deze bevallingen merkte ik hoe gaaf ik het vind dit te doen. Het was bijzonder om te zien hoeveel je kan betekenen voor iemand.

Sinds maart 2024 ben ik mentor bij de Doula opleiding In Bloei. Het is super tof om naast mijn eigen cliënten ook aankomende doulas te ondersteunen. Het is fijn om deel uit te mogen van hun reis tot doula.

Ik woon in Goirle en mijn werkgebied ligt in en rondom Tilburg. Wil jij nou graag door mij begeleid worden maar twijfel je of je binnen mijn werkgebied woont, neem dan even contact op. Ik wil graag binnen een uur bij je kunnen zijn, maar we kunnen altijd samen kijken naar de situatie mocht dit nou niet het geval zijn. Als je te ver weg woont, wil ik met alle liefde aanbevelingen doen voor hele lieve doula’s op andere plekken in Nederland.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens op deze pagina om te lezen over mijn favorieten. Hier kan je lezen hoe andere ouders mijn begeleiding ervaren hebben.