Zwanger

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Als doula wil ik je graag bijstaan in deze bijzondere reis. Ik kan je helpen op verschillende manieren. Kijk hieronder eens naar de mogelijkheden.

Doula

Een doula is een geboortecoach speciaal voor jou. Al tijdens de zwangerschap biedt ze support op zowel emotioneel als mentaal niveau. Ze helpt je voorbereiden en toe te werken naar een bevalling waar je vol vertrouwen in kan gaan, samen. Tijdens de bevalling zal ze aanwezig zijn, en in tegenstelling tot een verloskundige, niet meer weggaan totdat de baby geboren is. Er is dus altijd een vertrouwd gezicht. Heb je hier interesse in? Lees hier dan meer.

Geboortewensen

Wil je hulp bij het op papier zetten van jouw geboortewensen (het zogenaamde ‘geboorteplan’? Dan willen we je daar graag mee helpen. We denken dan mee of jij/jullie aan alles gedacht hebben en of er bijzonderheden zijn. We zorgen er samen voor dat jullie plan duidelijk en overzichtelijk is. Klik hier voor meer informatie.

Stuitliggingsconsult

Ongeveer 3/4% van de baby’s ligt aan het eind van de zwangerschap in stuit. Wij kunnen je helpen door na te denken over de mogelijkheden, oefeningen te geven, en moxa therapie te bieden. Kijk hier voor meer informatie.