Doula’s zijn er in verschillende vormen. Het is belangrijk dat je een doula vindt die bij jullie past en die kan aanbieden wat jullie fijn vinden. Ik bied een compleet pakket aan met begeleiding voor, tijdens en na de bevalling. Ik bied dit pakket aan voor de prijs van:

995*

In dit pakket is opgenomen:

❥ Een kennismakingsgesprek waarin we elkaar kunnen leren kennen en waarin jullie alle vragen mogen stellen die je wilt. Het is hierin belangrijk om te kijken of ik bij jullie pas en of ik kan voldoen aan jullie wensen. In dit gesprek zal ik ook uitleggen wat ik doe en hoe het verloop van mijn begeleiding gaat zijn. Na de kennismaking hebben jullie de tijd te beslissen of jullie met me verder willen of niet, en dat is allebei prima. Als jullie besluiten niet met mij door te willen gaan worden er geen kosten in rekening gebracht.
❥ Een tweede gesprek waarin we wat dieper ingaan op het proces van de bevalling en waar we een aantal dingen doorspreken. Hierna kan ik, als die wens er is, voor jullie of met jullie samen, een geboorteplan maken.
❥ Een derde en laatste gesprek waar we het geboorteplan nog eens doornemen en kijken of er veranderingen doorgevoerd moeten worden. We doen wat oefeningen om te ontspannen en kunnen vast wat oefeningen doornemen voor tijdens de bevalling.
❥ Als de uitgerekende datum voorbij is en het duurt te lang voor we elkaar zien, kom ik nog een keertje extra langs.
❥ In de 3 weken voor en 2 weken na je uitgerekende datum (week 37 t/m 42) ben ik beschikbaar voor jullie bevalling. Zodra ik er ben ga ik niet meer weg en blijf bij jullie tot zeker 2 uur na de bevalling. Mocht de bevalling plaatsvinden buiten deze tijd dan probeer ik er uiteraard ook bij te zijn!
❥ Ik kom na een paar dagen op kraamvisite zodat we samen kunnen terugkijken op de bevalling en ik voor jullie dingen kan verhelderen.
❥ Ik schrijf een persoonlijk geboorteverhaal voor jullie. Dit kom ik een aantal weken na de geboorte brengen tijdens een afsluitend bezoek.
❥ Ik maak foto’s tijdens de bevalling. Dit is na overleg met jullie. Jullie besluiten natuurlijk of er foto’s gemaakt mogen worden en wat er op de foto mag. Dit zijn geen professionele foto’s, maar gemaakt met een iPhone.
❥ Uiteraard ben ik de hele tijd van de begeleiding beschikbaar voor jullie vragen.

Mocht deze prijs te hoog zijn voor je dan mag je altijd contact opnemen zodat we kunnen kijken naar alle mogelijkheden. Ik ben van mening dat een doula voor iedereen een mogelijkheid moet zijn en daarom denk ik graag met je mee!

Hebben jullie nog wensen buiten dit pakket, of willen jullie maar een bepaald deel van een pakket afnemen, neem dan gerust contact met me op!

*Deze prijs in inclusief btw, reis-, en parkeerkosten.